Muziek Talent Express

Muziek Talent Express, ontwikkeld door Aslan Muziekcentrum 

Wil je alle kinderen enthousiast laten meedoen met de muziekles en door middel van muziek, dans en theater meer te leren van elkaars cultuur? Muziek Talent Express is de complete en activerende doorlopende leerlijn van Aslan Muziekcentrum. Kinderen uit groep 1 tot en met 8 maken kennis met meer dan 150 liedjes uit veel verschillende culturen, van Nederland tot Zuid-Afrika en van Suriname tot Nieuw Zeeland. Samen met de kinderen ga je zingen, dansen, spelen op instrumenten, luisteren, werken aan (muziek)notatie, improviseren, componeren, aan bodypercussie doen en nog veel meer! De site wordt regelmatig aangevuld met nieuw lesmateriaal en is onlangs uitgebreid met dansvideo’s en een digitale kaartenkist, gebaseerd op de Aslan Melodie- en Ritmekaarten.
 
Bekijk hieronder snel alle instrumenten die speciaal voor Muziek Talent Express door Aslan Muziekcentrum  zijn geselecteerd:
 
Filter

Wat is Muziek Talent Express Digitaal?

Geef je muziekles op een school en wil je je leerlingen graag laten kennismaken met liedjes uit verschillende culturen? Muziek Talent Express Digitaal is de nieuwe online ondersteuning van de succesvolle muziekmethode Muziek Talent Express van
Aslan Muziekcentrum. Een complete leerlijn muziek voor groep 1 tot en met 8 van het primair onderwijs.

Muziek Talent Express Digitaal bestaat uit:
– 150 liederen uit alle werelddelen.
– Inspirerende en uitdagende opdrachten en oefeningen.
– Extra lesmateriaal en toevoegingen, zoals:
– Lesmateriaal 
Op Muziek kan je Rekenen
– Dansvideo’s
– Theateroefeningen
– Thema’s per les
– Nieuw: Digitale kaartenkist

Bekijk een preview van de site:  www.aslanmuziek.nl/muziektalentexpressdigitaal

Complete instrumentenlijst:

 

Bestsellers