Klankschalen en Tongue Drums

klankschalen of singing bowls van Meinl Sonic Energy Colletion
Klankschalen uit de Meinl Sonic Energy en Sela Collection worden met de hand op traditionele wijze gemaakt in India. Om elke schaal een pure toon te geven gebruikt de geluidskunstenaar en instrumentenbouwer een hoge kwaliteit brons legering waaruit de schaal ontstaat en een meesterstuk wordt.
In Duitsland ondergaat de schaal haar laatste kwaliteitscontrole voordat de klankschalen naar ons en u gaan. Ervaar zelf de kracht en en energie van deze hoge kwaliteit klankschalen!


De Meinl Singing Bowls van de Meinl Sonic Energy Collection heeft diverse series:
klankschalen bij Kindermuziekiwnkel


  • De Universal Serie voor het creëren van een prettige en ontspannen omgeving.
  • De Energy Serie heeft een verstevigde rand die eerst een hoge toon produceert gevolgd door een diepe toon daarna. Deze klankschalen behouden lang de toon en zijn geschikt voor de massages voor met name het bovenlichaam.
  • De Cosmos Serie is ontwikkeld voor professionele meditatie, geluids- en muziektherapeuten. Het metaal krijgt een extra goede boddy door het aanvullend hameren door de instrumentenmaker waardoor deze schalen een continue diepe klank hebben die de ruimte vult met een prettig aanhoudend geluid.
  • De OM en Ornamental Series Singing Bowl zijn een goede start voor het bereiken van een meditatieve, ontspannen sfeer. Deze instrumenten gebaseerd op de oude instrumenten doordat ze gemaakt zijn op de traditionele manier. Door de presentatiekist is het ook een mooi cadeau om te geven! 
De klankschalen zijn over het algemeen op voorraad. Soms reizen ze met de Muziekadvieseur mee naar personen en instellingen die fysiek onmogelijk of zeer moeilijk bij een winkel kunnen komen.
Neem daarom even contact op met ons als je een bezoek wilt brengen aan de showroom voor deze instrumenten of als je een afspraak wilt maken met de Muziekadviseur.

 

 

Filter

Bestsellers