123ZING

123ZING - ♪ Muziekmethode ♪

Met de 123ZING muziekmethode kan iedere leerkracht structureel én met plezier muziekles geven in groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs. De muziekmethode biedt energieke videolessen, liedjes en interactieve opdrachten en leerlingen kunnen zelf muziek maken in de 123ZING Studio.


Instrumenten maken het muzikale plezier in de klas compleet. Binnen de 123ZING muziekmethode wordt met name gewerkt met ritme-instrumenten en boomwhackers. Zo ontdekken leerlingen ritme, melodie, harmonie en akkoorden. Daarnaast biedt de methode ook materiaal om aan de slag te gaan met andere melodische instrumenten.


Op zoek naar meer uitdaging? 123ZING biedt extra verdiepend lesmateriaal voor blaas-, snaar-, strijk-, slaginstrumenten en toetsen. Differentieer in de klas of start een schoolorkest! Ook zijn er bij diverse liedjes jeugdorkest- en klassiek orkestpartijen te vinden. Verder leren de leerlingen binnen de doorlopende leerlijn over een breed scala aan instrumenten uit de popmuziek, jazz, klassieke muziek en wereldmuziek.


Meer informatie over 123ZING.

123ZING uitproberen? Vraag een gratis proefabonnement van 2 maanden. 

 

 

Filter

 

 

 

 

Bestsellers