Over ons

Welkom bij Kindermuziekwinkel.com. De muziekwinkel voor het jonge kind. Kinderen maken graag muziek, alleen en met elkaar. Wij hebben voor thuis, het primair onderwijs, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en instellingen een breed assortiment. Gemakkelijk gecategoriseerd op leeftijd, op materiaal of op methode. Daarnaast werken wij samen met de bekendste en leukste muziekmethodes zoals 123 Zing, Eigenwijs en Team Talento. 
 
 
Kindermuziekwinkel is gestart in 2005 en opgricht door Ellen Koele. Sinds 2021 zijn wij onderdeel van Van der Zwaag Muziekinstrumenten. Een muziekinstrumenten bedrijf met een compleet assortiment muziekinstrumenten, pro audio en bladmuziek. Het assortiment van Van der Zwaag Muziekinstrumenten en Kindermuziekwinkel sluit goed op elkaar aan. 

 


 

Onze service

Een tevreden klant vinden we bij Kindermuziekwinkel het allerbelangrijkste. Maar dat zegt natuurlijk iedereen. Wij laten het daarom vooral graag merken:
 
 
Eigen transportdienst
Bij een grote order, of specifieke bezorgwensen zetten wij graag onze eigen transportdienst in. Dat betekent dat we zelf bij u langs komen.
 
 
Ruilen is geen probleem
Voldoet uw aankoop toch niet aan de verwachting? Wat de reden ook is, bij ons kunt u altijd ruilen. Zonder opgave van reden een maand lang. U kunt ook ruilen tegen een tegoedbon, zodat u niet direct iets anders hoeft te kopen.
 
 
Gratis verzenden boven de € 75
Wanneer uw bestelling groter is dan 75 euro, betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Verzendingen naar België zijn gratis bij bestellingen boven de 100 euro.
 
 
Gratis advies
Wilt u meer weten over een product? Hulp bij het uitzoeken van het juiste cadeau? Iemand die meedenkt wat de juiste oplossing is voor uw school, of kinderdagverblijf? U kunt ons 5 dagen per week bereiken en we helpen u graag.
 
 
Aanvullend assortiment
Kindermuziekwinkel is een onderdeel van Van der Zwaag Muziekinstrumenten. Bij ons kunt u daarom ook terecht voor al uw andere instrumenten, accessoires en bladmuziek.
 
 
Eigen reparatie afdeling
Bij Kindermuziekwinkel hebben we een eigen reparatie afdeling. Dat betekent dat we je snel kunnen helpen bij een defect product. Ook onderhoud en garantie kunnen, wanneer nodig, snel in huis voor je worden opgelost.